Kategorije izdelkov

Blog

Akcijske kamere

Majhne, robustne kamere so absolutno obvezna oprema za vse športne navdušence, potapljače in ljubitelje aktivnosti na prostem. Kakovostne akcijske kamere pričarajo dih jemajoče fotografije in videoposnetke v profesionalni kakovosti. Na spletni strani Chiptehnika.si boste zagotovo našli popolni izdelek: od osnovnega modela kamere pa vse do profesionalnega tipa naprave.

Beri več ...

HDD disk ali SSD disk?

Je danes SSD nujen ali še lahko shajamo s klasičnimi trdimi diski? V katerih primerih je obvezen SSD in kdaj se bomo poslužili HDDja? Beri dalje ...
Beri več ...

Kako izbrati pravi tablični računalnik?

Vsi so videti podobno, le velikosti so različne. Pa vendar je pri nakupu tabličnega računalnika dobro vedeti nekaj podrobnosti, s katerimi bo izbira precej bolj tehtna, manj pa bo tudi slabe volje med uporabo. Izpostavljamo nekaj najbolj pomembnih kriterijev za izbiro.

Beri več ...

Kako polniti baterijo na prenosniku

Opažate, da vaša baterija na prenosniku drži vse manj časa in ga morate zato vse pogosteje priključiti na napajalnik? S pravilno uporabo, lahko to omilite in bateriji podaljšate življenjsko dobo. Pred vami je nekaj nasvetov kako.

Beri več ...

Zakaj se računalniški pomnilniki že nekaj mesecev občutno dražijo – in bodo še dražji?

Občutno višanje cen računalniških pomnilnikov (RAM) se je začelo lani jeseni. Strokovnjaki napovedujejo, da se bo ta trend v letošnjih prvih mesecih samo še nadaljeval. Ali vemo, kašni so razlogi?Beri več ...
Prikazujem 1 do 5 od 6 (2 strani)