Kategorije izdelkov

GT710 1GB MSI 1GD3H LP Silent passiv LP/1xDVI/1xHDMI/1x

Proizvajalec: MSI Technology GmbH

Šifra: 445300K

Razpoložljivost: Dobavljivo


46.16€

Procesor
CUDA
CUDA (tudi Compute Unified Device Architecture) je vzpostavila računalniško platformo v programski strukturi, ki jo je NVIDIA razvila v procesorje grafičnih procesorjev (GPU), ki jih proizvajajo. CUDA ponuja razvijalcem programov, ki so neposredno dostopni do navideznega nabora navajajo v pomnilnika vzporednih računalniških elementov v grafičnih procesorjih CUDA.
Jedra CUDA
192
Družina GPU
Kategorije, ki vključuje grafični procesor (GPU), na osnovni družini procesorjev Radeon na južnih otokih (proizvajalec AMD), GeForce 600 (proizvaja NVIDIA).
NVIDIA
GPU
Za elektronsko vezje je mogoče tudi kot grafična procesorska enota (GPU) utemeljeno za hitro manipulacijo v spreminjanju spominov, saj je pospešimo generiranje slik za prikaz na zaslonu. GPU-ji so v integriranih sistemih delali poštne telefone, mobilne telefone, osebne računalnike v igralskih konzolah. Sodobni grafični procesorji so zelo koristili pri manipulaciji z računalniško grafiko.
GeForce GT 710
Taktna frekvenca procesorja
Hitrost procesorja. Ura je določen proizvajalec v GHz (1 GHz = 1000 MHz). Takšna frekvenca je osnovna hitrost vrtljajev na sekundo (merjeno v Hertzu), ki jo računalnik uporablja za svoje najosnovnejše delovanje, kot je dodal dve številki. Obstajajo tudi drugi dejavniki, na osnovno zmogljivost izkušenega pomnilnika, ki vplivajo na odzivne ure računalnika.
954 MHz
Največja ločljivost
Največje število slikovnih pik, ki jih je mogoče prikazati na sliki. Običajno je določen kot širina × višina: Primer: "1024 × 768" pomeni, saj je širina 1024 slikovnih pik v višini 768 slikovnih pik.
4096 x 2160 
Grafični adapter RAMDAC
400 MHz
Tehnologija vzporedne obdelave
Tehnologija je vzpostavila uporabo tako, da je večkrat uporabila več kot en CPU-ja ali pa procesorske enote za izvajanje programov ali več računskih delov. V idealnem primeru je vzporedna obdelava programov izvajala hitro, ker je v njem več motorjev (CPU-jev ali vsi). V praksi je bilo videti, da je program razdelil tako, da lahko lociramo CPU-jev ali pa enotno izvajamo nekaj dele, ne da bi se med seboj vmešavali. Večina računalnikov ima samo en procesor, svoje modele pa več, večjedrni procesorski čipi postajajo normalno. Obstajajo celo računalnike in več tisoč CPU-jev.
Nepodprto
Ločljivost (največja, digitalna)
4096 x 2160 
FireStream
Tok procesor, ki ga izdelujejo Napredne Micro Devices (AMD) za uporabo koncepta tokovne obdelave / GPGPU (Grafična procesna enota Grafična enota) za velike izračune s plavajočo vejico za ciljanje na večjo paleto, kot je tako prikazan HPunalinnnnive in raoko zunaljnnn inive sektorji. Prvotno je podjetje razvilo podjetje ATI Technologies, podjetje AMD pa je začelo leta 2006, saj je bilo podjetje že tako poznano kot ATI FireStream v procesorju AMD Stream.
Skladiščenje
Ločen pomnilnik grafičnih adapterjev
1 GB
Vrsta pomnilnika grafične kartice
Vrsta pomnilnika, ki uporablja grafično kartico. Pogosto uporabljamo kombinacijo, imenovano kega pomnilnika (video RAM ali VRAM) v dinamičnem delovnem pomnilniku. UMA pomeni Poenotena pomnilniška arhitektura v vsaki arhitekturi računalniškega pomnilnika, ki grafični procesor želi uporabiti rabo sistemski pomnilnik. Okrajšave droge: RAM = Pomnilnik z vključenim dostopom, SDRAM = sinhroni dinamični RAM, DDR = dvojna hitrost predhodnih podatkov.
GDDR3
Širina vmesnika za shranjevanje
Strojna v programski opremi, ki povezuje glavni pomnilnik s pomnilniškim krmilnikom v računalniških sistemih. Prvotno so bili tako uporabljeni avtobusi na splošno pomena, kot je vodila VMEbus v S-100, za zmanjšanje zamudnosti pa sodobni pomnilniški vodili utemeljeni, ker so tako neposredno povezani z DRAM čipi. Tako utemeljeni s standardnimi napravami za čipe, iztrebki po JEDEC.
64 bit
Frekvenca pomnilniške ure
Frekvenca, s katerim teče pomnilnik (npr. RAM).
1600 MHz
Povezave in vmesniki
vmesnik
PCI Express x16 2.0
Število povezav HDMI
Število vtičnic (priključkov) za povezavo HDMI. HDMI (Multimedijski vmesnik visoke ločljivosti) vsak kompaktni avdio / video vmesnik za prenos nestisnjenih video podatkov v stisnjenih ali nestisnjenih digitalnih zvočnih podatkov iz naprave, združen s HDMI ("izvorna naprava"), na združljivem digitalnem nadzornem digitalnem projektorju digitalno avdio napravo. HDMI je digitalna zamenjava za obstoječe analogne video standarde.
1
Različica HDMI
1.4a
Število priključkov DVI-D
Če želite vmesnikov DVI-I. Digitalni vizualni vmesnik (DVI) je video vmesnik, ki je razvil delovno skupino za digitalni zaslon (DDWG). Digitalni vmesnik se uporablja za priključitev video vira na prikazno napravo, na osnovni računalniški monitor. DVI-D pomeni DVI digitalno, kar pomeni, ker je vsak podprt samo digitalno, ne analogno.
1
Število priključkov VGA (D-Sub)
Število vrat VGA (D-Sub) (priključni vmesniki) v napravi. VGA (D-Sub) priključek je 15-polni priključek med računalnikom in monitorjem. IBM je prvo predstavil leta 1987.
1

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Podobni izdelki

Oznake: gt710, 1gb, msi, 1gd3h, silent, passiv, lp/1xdvi/1xhdmi/1x, grafične, kartice